Behandelingen

Medium/Reading, Mental coaching, Magnetiseren, Quantum Touch

Mental Coaching

Zonder dat ik mij er toen van bewust was wijs ik eigenlijk al van jongs af aan mensen de weg in het leven.

Magnetiseren

Magnetiseren is het overbrengen en afvoeren van energie.

Quantum Touch

Quantum Touch is het ondersteunen van het zelfgenezingsproces van het lichaam.

Holistisch Therapeut?

Ik bekijk de mens als een eenheid van fysieke, mentale, emotionele, energetische en spirituele facetten die constant met elkaar in verbinding staan. Fysieke/mentale klachten of bijvoorbeeld ziekte is een poging van het lichaam aandacht te vragen voor gevoelens, situaties en ervaringen die je als mens hebt genegeerd of weggestopt.

Een klacht, symptoom of ziekte is een door het lichaam afgegeven signaal van een verstoorde harmonie tussen lichaam en geest. Tijdens mijn behandeling werk ik eraan het evenwicht op alle niveaus te herstellen en stimuleer ik het zelfhelend vermogen van de mens.

Medium/Reading

Als medium fungeer ik als kanaal (of ‘doorgeefluik’) tussen het fysieke en de onzichtbare werelden. Ik werk intuïtief en datgene wat ik zie, voel en hoor geef ik middels spontane waarnemingen door aan cliënten. U kunt bij mij terecht voor de meest uiteenlopende zaken bijvoorbeeld familie/relatie problematiek, kinderen, gezondheid, zingeving en andere levensvragen.

Mental Coaching

Zonder dat ik mij er toen van bewust was wijs ik eigenlijk al van jongs af aan mensen de weg in het leven. Uiteraard maak je in dit leven jouw eigen keuzes. Mijn waarnemingen helpen cliënten beter inzicht te krijgen in situaties wat kan helpen bij het nemen van beslissingen. Middels mijn spontane waarnemingen reik ik je een opstap en/of leidraad aan zodat je je bewust kunt worden van datgene wat er op onderbewust niveau speelt.

Magnetiseren

Magnetiseren is het overbrengen en afvoeren van energie. Het is een gave die men zelf kan leren ontwikkelen totdat het tot bloei komt. Al van jongs af aan is dit begonnen in mijn eigen omgeving.  Middels magnetiseren hef ik de energieblokkades en pijn op en werk ik aan herstel van de algehele balans. Negatieve energie “eruit” en positieve energie “erin”, dit alles om het lichaam in gezond evenwicht te brengen.

Tijdens de behandeling ligt de cliënt gekleed op een behandeltafel of in een behandelstoel en geef ik de energie door via mijn handen. Soms zal ik mijn handen op het lichaam leggen en andere keren kan het magnetiseren op afstand plaatsvinden. Op die plekken waar zich energieblokkades of pijn heeft vastgezet zal ik meestal langer behandelen. Soms ervaren cliënten tijdens de behandeling lichamelijke of geestelijke sensaties, dat is per persoon verschillend.  Mogelijke sensaties zijn: koud/warm gevoel, tintellingen, diepe ontspanning, visualisaties, spiertrekkingen, pijn/verkramping (dit gebeurt niet vaak) en emoties. Deze sensaties zijn het gevolg van het opheffen van energetische blokkades en de hernieuwde stroming van energie.

Quantum Touch

Quantum Touch is het ondersteunen van het zelfgenezingsproces van het lichaam. Middels speciale ademhalingstechnieken worden de trillingsfrequenties in mijn handen verhoogd.  Door mijn handen op de klacht te leggen wordt het zelfhelende vermogen van het lichaam aangesproken en gestimuleerd. Onze lichaamseigen biologische intelligentie zorgt ervoor dat er gebeurt wat noodzakelijk is om te genezen.

Quantum Touch kan op veel verschillende klachten worden toegepast o.a.: alle huis/tuin en keuken kwalen, voor en na operaties om het herstel te bevorderen, tegen ontstekingen, het helen van blessuren en botbreuken, het verbeteren van scheefstand in rug en wervels etc.

Mijn roeping

Het is mijn overtuiging dat de juiste mensen op het juiste moment op jouw pad komen om je verder te helpen. In de loop der jaren hebben mijn gaven zich daardoor sterker ontwikkeld en was het starten van een eigen praktijk een logisch gevolg. Het is mijn roeping mensen te helpen en dat is zeer dankbaar werk.

 

Neem contact met mij op

De praktijk is, tot nader bericht, tijdelijk gesloten.